Inspirasjon med Vibeke Spigseth

Til alle som sitter spent å venter på mail om Tim Holtz & Dyan Reaveley Demo. 

Dere vil få mail uansett. Det er et stort puslespill som skal gå opp. Vi vil jo så klart at alle som vil være med skal få være med. Derfor tar det litt tid med alle mailene. Det hjelper heller ikke å ringe å melde seg på, du får ikke meldt deg på over telefon. Du er nødt til å maile for at vårt køsystem skal fungere. Ikke sitt å tenk; "Nei, det er nok fult så da trenger jeg ikke maile, jeg får ikke plass alikevel" Send en mail! Det er bare de som meldte seg på helt helt først som har fått svar.

Mens vi venter har vi litt valentines inspirasjon i ekte "clean and simple" stil som Vibeke Spigseth.har laget. Dette er noe Vibeke virkelig brilljerer med! Vi vet at valentine var i går, men det er aldri forseint å gi noen et kort som sier at man er gla i dem. :)

Vibeke har brukt Bazzill og papir fra Making Memories til å lage dette kortet. Et kjempe tøft "litt for stort" banner gir en kjempe fin effekt på kortet.


Vibeke har brukt en punch for å punche ut denne sirkelen som hun har festet med 3d puter på banneret. Hun har embosset på teksten. Hun har også laget dette kortet:


Her har hun brukt papirer og klistremerker i serien "Kissing Booth" fra Basic Grey. Hun bruker bazzill i forskjellige farger samt en spellbinder dies til å lage den øverste borden og en Martha Stewart punch til å lage nederste bord.
Teksten er hentet fra Klistremerke arket til "kissing Booth" fra Basic Grey. Der er også blomstene fra. Hun har festet en rett på kortet og de andre med 3d puter som gir en knall effekt!

Ha en hyggelig dag! :)
Kommentarer

 1. Kjempeflotte kort i herlige gla'farger ♥♥♥

  SvarSlett
 2. Tusen takk for at dere byttet font på teksten her inne. Med den dere hadde tidligere var det kjempetungt for meg å lese innleggene - bloggen med ett litt mere tilgjengelig!!:)

  SvarSlett
 3. Nydelige kort Vibeke! Og tusen takk for at du la ut link om Tim og Dyan demo på fb, slik at jeg fikk det med meg! Er overlykkelig over endelig å få møte min store helt Tim
  (som riktignok har gjort meg mange kroner fattigere, men dog så rik på gleder)!
  Dyan ble jeg oppmerksom på da jeg startet med Art Journaling, og for en fantastisk sprudlende dame! Hennes produkter er jo også helt konge!

  SvarSlett
 4. Nydelige og stilfulle kort! Romantiske kort bør vi ha året rundt :)
  Jeg gleder meg veldig til neste fredag, takk for at jeg har fått plass :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar