Drømmedag med Tim Holtz & Dyan Reaveley

Den 24. februar 2012 inntok Tim Holtz og Dyan Reaveley Bikuben sammen med Mario Rossi og Alain Avrillion. Og for en strålende herlig dag det skulle bli også! Dette er noe som vi har jobbet i årevis med å få til, og når det endelig klaffet er jo så utrolig bra det ble en helt fabelaktig dag også!
Dagen startet tidlig for oss ansatte, da noen av oss var på jobb allerede klokken 07. Da klokka begynte å nærme seg 0930, begynte det å flokke seg rundt dørene klare for å være med på Tim og Dyan Demo! Klokken 0945 stod det 60 herlige, forventningsfulle damer klare til å nyte all inspirajson Tim og Dyan hadde å gi til de!
Vi alle stod klare til å gjøre dette en så uforgemmelig dag som mulig for de som møtte opp! Vi hadde velkomst komite i døra, demoverter, hyggelig kassapersonell og ikke minst et stort party telt med ei strålende blid Madeleine som Cafe vertinne! I teltet fikk man hengt fra seg jakker, kjøpt kaffe og kaker og satt seg ned i oppvarmede omgivelser. Enten for å slappe av etter endt demo eller når man ventet på være med på neste.
De nye Distress-tusjene rakk akkurat å komme fram i tide til demoene og Tim Holtz sin District market serie, med vesker, rammer og små oppbevaringsbokser viste seg å være perfekte til å få en helt spesiell suvenir med selveste Tim Holtz sin autograf på.
Demoene gikk jevnt og trutt gjennom hele dagen og man fikk to herlige timer med inspirasjon av to fantastiske artister! Dyan er ei  vanvittig morsom og herlig dame og Tim en utrolig hyggelig og ikke minst dyktig fyr. Det ble tatt sikkert tusenvis av bilder av de i løpet av hele dagen. Mario holdt resten av verden oppdatert via Twitter. Etter 6 demoer hver seg smilte de fortsatt like mye. De stilte villig opp på alle bilder og signerte i hopetall Tims bøker, tagger og Tim's District market rammer. Demoen var kanskje ikke like spennende for alle, den søte lille babyen sovnet i allefall til Dyan's fantastiske demonstrasjon. Dyan viste oss produktene i sin egen serie Dylusions som sprayer, stensiler og stempler. De to sist nevnte rakk ikke å komme inn i butikken før de spaserte ut igjen med sine lykkelige eiere.
Dyan er jo utrolig dyktig Art Journal artist. Hennes Art Journal bok var helt utrolig å titte igjennom. Denne damen sparer på alt som gir henne inspirasjon og bruker det i sin Art Journal. Det var moro å se hvor mye hun kunne få ut av en dæsj maling eller en sprut med mist. Alt kan brukes, og brukes igjen er vel noe man kan summere opp Dyans arbeids stil på. Veldig morsomt å få se hvordan hun jobber med prosjektene sine. Dyan demonsterte produktene sine samt viste hvordan man kunne bruke akrylmaling på forskjellige måter.
Tim viste oss alt om sine nye distress tusjer, diverse morsomme teknikker og de nyeste stemplene hans. Folk satt som klistret, tok bilder og følgte nøye med. Dette var en demonstrasjon verdt å være med på hvis man liker Tim Holtz og det gjør man så klart! Han var utadvent og hyggelig. Svarte på alle spørsmål og viste hvordan man kan få til utrolige ting med stains, kraftkartongen og Ink Refresher. Produktene ble fort utsolgt. Dette er jo selveste kongen av distress! Og det ble en minnerik dag for alle, også for oss som jobbet under hele dagen.

Vil gjerne takke for den enorme interessen for arrangementet og for alle de fantastisk hyggelige tilbakemeldingene vi har fått etterpå. En veldig morsom dag som vi har jobbet lenge for å få til, så da var det ekstra hyggelig at alle ble fornøyde.
                                                                                                                                         ~Ellen~

Vi håper så klart at alle de 180 damene som møtte opp på demonstrasjonene ble like inspirert som til å ta fram de friske fargene eller distresse med alt det herlig Tim har laget av produkter, som det vi gjorde! Da er det egnetlig bare å si til Tim og Dyan:

Thank you so much for making this day the most special day for all of us at Bikuben! We hope to see you back soon with even more amazing demos and inspiration! 
                                                                                                               ~The Girls and Boy at Bikuben~


Kommentarer

 1. Takk til dere som fikk Master Tim og Dylan hit, det ble virkelig en helt uforglemmelig dag. Jeg STORKOSTE meg og fikk masse inspirasjon. TH var virkelig en lun, hyggelig og sjarmerende mann.
  Håper de kommer snart tilbake. Varm klem til dere alle!

  SvarSlett
 2. Takk for en flott demodag. Storkoste meg. Venter bare på at sprayene til dyan skal komme nå :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en helt fantastisk, inspirerende, morsom, glad og minnerik dag!! Dere gjorde en helt utrolig bra jobb!

  You're the best!

  Klem
  Tonje

  SvarSlett
 4. Hadde en super dag hos dere på Bikuben!! En kjempe-opplevelse!!!

  SvarSlett
 5. Dette var helt utrolig å få være med på! Jeg var med i den siste gruppa, og det var imponerende at de to fortsatt hadde energi og entusiasme etter en såpass hektisk dag.
  Strålende innsats av alt personale og Ellenmannen!
  Tusen takk for en utrolig minnerik kveld, og ikke minst inspirerende. Gleder meg til å få Distresstusjer i hus + litt Dylusins-stæsj når dere får det inn igjen!

  Klem
  Siv

  SvarSlett

Legg inn en kommentar