Inspirasjon med Trine Hetle

Trine er en MESTER i å lage disse kommodene. Hun har ved flere anledninger holdt kurs i kommodelaging i butikken. Her har hun laget to nyyydelige kommoder. Bare å nyte! Dette er hva Trine selv skriver om kommodene sine:

 Fikk en forespørsel om jeg kunne lage 2 prinsesseaktige ting i fargen lilla. Null stress tenkte jeg og satte igang. 2 kommoder ble til... med to skuffer til hver kommode. De ble overlevert bestemoren på onsdag som var :) Bilde av kreasjonene ser du nedenfor
Jeg har laget malen til denne selv. Alt "skjellett" er laget av litt tynn chipboard og brettet og limt sammen. Mønsterpapiret jeg har brukt er nydelig syns jeg og det er fra FabScraps. Papiret er to-sidig. Relativt ensfarget lilla på den ene siden og rutete på den andre siden. M.a.o har jeg bare brukt 1 type mønsterark.
Kantene på esken er dekorert med striper av halvperler fra Kaiser Craft. Kronen på "veggen" er fra FabScraps og er malt med hvit dabber og strødd hvitt glitter på. Håndtakene er fra Tim Holtz :)
Kronen er en cupcake liner fra Lifestyle Crafts. Båndet rundt er fra Maya Road og farget med Copic tusjer. Blomster fra Papirdesign. Doilys`n under prinsessekronen er stanset ut med Cheery Lynn dies. Bladene er stanset ut med Martha Stewart punch - Frond. Bokstavene er fra American Crafts.
Bilde fra nedi den ene skuffen. Blomstene er fra Papirdesign, swirl fra Prima. Borden øverst er stanset ut med Martha Stewart punch og den har fått noen dæsjer med Liquid Pearls - White Opal. Vel...de var to kommoder for denne gang...

Fantastisk flotte er de Trine! :)

Butikken bugner over av nyheter for tiden. Dylusions kom inn og som en virvelvind forsvant de ut igjen. Prima har masse flotte nyheter! Vi jobber med å få de på nett som fort som mulig. Penny Black har kommet med nye stempler. Maya Road har kommet med nyheter. Vi har fått inn flotte dies fra Cheery Lynn.. Ta en titt i nettbutikken eller besøk vår butikk i Strømsveien! Du er hjertelig velkommen!


Kommentarer

 1. Åhh..for noen flotte kommoder :) Papirene er nydelige. Dette må være flott å få i gave.

  SvarSlett
 2. Nydelige kommoder, att de var i lilla var jo heller ikke noe minus, for ei som elsker lilla :-) Takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 3. Så vakker den er!!Likte fargene kjempe godt og ikke minst så kreativt laget!


  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 4. Kjempe nydlige kommoder...Tenker det ble par frøkner som ble veldig fornøyde...

  Klem..

  SvarSlett
 5. Nydelige kommoder. Kjempe inspirerende :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar