Vi får besøk av Primas Europe Tour!!

Prima er på Europa turne med to av sine designere; Cari Fennell og Sharon Laakkonen og de tar turen innom oss på Bikuben 26 og 27mars!
De vil holde 4 kurs for oss i løpet av tiden de er her.

Cari Fennell har vært designer for Prima de siste 6 årene og har holdt på med scrapbooking i ca 9år. Hun kommer fra Syracuse, New York - USA. Cari er en del av Primas Educator system og har ansvaret for "Live with Prima" som er Prima's online kurs program. Cari liker å lage album sider, men også kort, mini album og prosjekter. Hun liker å bruke farger og masse pynt på prosjektene sine. 2 av kursene er det Cari som har designet.

Sharon Lakkonnen har også vært designer for prima de siste 6 årene og holdt på med scrapbookin i ca 8år. Hun bor i Kentucky USA. Sharon er Prima's designteam koordinator og Event koordinator og media kontakt. Hun har også ansvaret for Prima bloggen. Sharon lager mye forskjellig, alt fra layouts, mini album til altered art og prosjekter. Sharon liker å bruke masse morsomme teknikker og ikke minst blomster på prosjektene sine. 2 av kursene har Sharon designet.

 Her kommer en beskrivelse av kursene:

 Mandag 26. mars kl 18-20, Sun Kiss Layouts med Cari Fennell kr 490,-

På dette kurset vil du lære masse morsomme teknikker og hvordan du kan lage lag på lag layouter. Har du lyst til å lære hvordan man virkelig pynter en layout så er dette kurset for deg. Layoutene blir laget i en standard 12x12" som er ca 30,5cm x 30,5cm. Du får bruke den nye Prima serien "Sun Kiss". Kurs pakken er velfylt med masse papir og pynt og har en verdi alene på 500kr. Det vil si du egentlig kun betaler for materialene som blir brukt ikke selve kursingen. Pakken inneholder også fargebilder og full beskrivelse av hvordan man lager layoutene.  Sharon vil hjelpe til under dette kurset slik at man får to kursholdere for prisen av en!

Mandag 26. mars kl 20-2230, Songbird Mini Album med Sharon Laakkonnen kr 490,-

I dette kurset får du lære hvordan du kan dekorere et Canvas minialbum fra bunnen av. Dette kurset inneholder masse morsomme papir teknikker hvor du får bruke Primas nye serie "Songbird". Man får lære hvordan man farger canvas og bruk av bånd og blomster. Canvas albumet måler ca 19cm x 18cm. Et kurs med masse av pynt og en velfylt kurspakke. Kurspakken alene har en verdi på 500kr. Det vil si at du kun betaler for materialene ikke selve kursingen. Pakken inneholder også fargebilder og full beskrivelse av hvordan du skal gå frem for å lage dette mini albumet. Cari vil hjelpe til under dette kurset slik at man får to kursholdere for prisen av en!

Tirsdag 27. mars kl 16-19, Mixed Media Mini album med Sharon Laakkonnen kr 490,-
I dette mix media kurset får du teste ut PanPastels, maling og mist, Vannfarger og mye mer. Synes du det er moro å lage prosjekter i forskjellige teksturer er dette kurset for deg. Du får også bruke stensiler. Albumet måler ca 19cm x 25cm og kommer sammen med en velfylt kurspakke. Kurspakken har alene er verdi på 500kr. Det vil si at du kun betaler for materialene og ikke selve kursingen. Pakken inneholder fargebilder og full beskrivelse av hvordan du skal gå fram for å lage dette mini albumet.

Tirsdag 27. mars kl 19-22, Nature's Garden mini album med Cari Fennell kr 490,-
I dette kurset får du lære å dekorere et mini album med Primas nye kolleksjon " Nature's Garden". Dette er kurset for deg som ønsker å lære hvordan man virkelig bruker pynt for å dekorere. Albumet måler ca 15cm x 18cm. Kurspakken er velfylt og har en verdi på 500kr. Det vil si at du kun betaler for materialene og ikke selve kursingen. Pakken inneholder også fargebilder og full beskrivelse av hvordan du kan gå frem til å lage dette albumet.

 Hvordan melder du deg på?

Dette er først og fremst et arrangement for våre kunder. Du melder deg på ved å sende en mail til ellen@bikuben.com. Kursene må forhåndsbetales. Informasjon om dette samt hva du trenger å ha med deg til kurset får du når du melder deg på.

Da håper vi at vi ser deg her på Prima kurs! Velkommen.


Kommentarer

 1. Så fine kursmodeller, dette fristet! Dessverre kan jeg ikke den tirsdagen, kanskje kan jeg få til kurs på mandagen. God helg :)

  SvarSlett
 2. Så kjekk. Har sendt mail.

  SvarSlett
 3. Ser spennende ut har meldt på 3 jeg.. håper bare det er plass

  SvarSlett
 4. Har fått plass 27 Mars kl 19-22 er butikken åpen så vi kan få handlet eller hvordan er det..

  SvarSlett

Legg inn en kommentar