God påske!

Påsken er nå kommet godt i gang, men vi har likevel litt påske inspirasjon å vise frem. Butikken er nå stengt denne påskeuken, men nettbutikken er "oppe", men bestillingene dessverre vil ikke bli behandlet før 10. april.

Det kommer nye varer inn hele tiden selv om det er påske. Alle varene fra Prima har endelig kommet på nett. Det er et utrolig utvalg å velge i og det har kommet så masse flott!

Dylusions sprayene er også kommet på lager og ligger klare i nettbutikken. Disse sprayene er fantastisk å jobbe med! Må virkelig prøves! Vi har fått inn nyheter fra Pink Paislee og den vakre serien fra Pion "Till mor" er også å finne på nett.

Påskeinspirasjon med gjestedesigner Anne Smeby Hagen


Anne har laget et staffeli kort ved bruk av ovaler. Dette gjør jo at det ser ut som et morsomt egg. Hun har fargelagt Magnolia stemplet "Hello! Tilda" med Copic tusjer. Stempeltrykket er stanset ut med en sirkel dies samt scallop sirkle bak. 


Anne har pyntet med en gul knapp med hyssing i, blomster fra Petaloo og roser og roseknopper fra Papirdesign. Et nydelig påskekort! Takk Anne! :)

Påskeinspirasjon med Yasmin Tölche 


Det går ann å lage flotte kort ved bruk av dies også, det beviser Yasmin med dette kortet. Hun har brukt Qk, Sizzix og Tonic puncher for å trykke ut delene til dette kortet.

Rammen er en Sizzix dies - Garden Trellis Frame. Kaninen er en 4x4" Quickutz dies som heter Rabbit. Det er også blitt brukt en 2x2" flourish leaf dies også fra Quickutz. Sommerfuglen er en Tonic punch. Sommerfulgene er pyntet med knapper i midten. Arkene brukt på dette kortet er fra Prima, Papirdesign og Inkido. Kortet er også pyntet med blomster fra Papirdesign og en perlesirkel fra kort og godt. Dette kortet oser av herlig påske! 

Det kommer mer påskeinspirasjon fremover, så det er bare å titte innom oss i ny og ne! Det kommer også mer nyheter i nettbutikken i løpet av påsken. Minner også om at vi har påsketilbud på enkelte varer, og disse finner du her:.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske!


Kommentarer

  1. Så fine påskekort! Blir nok en bestilling i nettbutikken i løpet av påsken :)
    Riktig god påske! Klem Heidi :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar