Inspirasjon med Danijela Steng

Det er så utrolig mye man kan gjøre med en Silhouette Cameo. Danijela er en utrolig dyktig designer og lager de flotteste prosjekter. Ta en titt på dette prosjektet! Et herlig fuglebur!Dette er hva Danijela selv sier om prosjektet sitt:


Fugleburet ble forstørret maksimalt før den ble kuttet av min Cameo. Pass bare på at figuren faller innenfor den røde streken på "arbeidplattformen" i Silhouette studio. Alle kantene ble svertet med vintage photo distress ink før jeg satte på sticky tape på baksiden. Limte så på klar plast overlay før jeg til slutt limte sammen buret.


Banneret med rubons teksten ble klippet til og festet med dels limputer og dels sticky tape.Kantene ble også svertet før påliming. Grenene og blomstrene ble festet med dels sticky tape og dels glue dots. Bunnen ble forsterket med tykk papp som først ble malt med beige akrylmaling.
 
Du kan også påføre lim på alle rillene ved å kjøre den igjennom Xyron maskinen for å spare tid, men pass på at du ikke får lim på toppdelen. Den er ikke med overlay på baksiden. Jeg brukte sticky tape bare for å sikre meg at den vil tåle å stå utstilt.

Disse tingene ble brukt for å lage dette fugleburet. 

Ark:
Tykk kartong (til bunnen)
Klar overlay
 
Pynt:
mini eylets fra making memories
Naturtro fugler
Lintrå beige
Blonde bånd
Rubons
Beige akrylmaling
 
Stempelputer:
 
Utstyr:
digital image: rectangle birdcaga
QK: Revolution vines
Rund punch
Blomster punch
Reverse alphabet stempler
 
Lim:Det kommer nyheter omtrent hver dag i butikken. PanPastel har nettopp kommet inn i butikken og er også blitt lagt på nett. Nyheter fra Melissa Frances. De vakreste ark og dekor elementer. Det er bare å holde seg oppdatert i nettbutikken under nyheter!

Ha en god dag! 

Kommentarer

  1. For et utrolig flott fuglebur :) dette var nydelig ♥

    SvarSlett
  2. Så lekkert! Et lite kunstverk... :)

    SvarSlett
  3. Fantastisk Nydelig Danijela!! Du tryller med papir! :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar