Tilbake til hverdagen..

Vil tro de aller fleste av oss er tilbake på jobb nå etter endt påskeferie. Det gjelder for oss også på Bikuben! Butikken er åpen som vanlig fra i går, og nettbestillinger blir behandlet og sendt forløpende.

Påsken er over og det er sikkert mange som sitter igjen med godteri tomme påskeegg. Vi tenkte å dele litt inspirasjon til hva du kan gjøre med eggene slik at du har klart påskepynten til neste år!

Påskeegg inspriasjon med Vibeke Spigseth


Vibeke har malt sitt egg med Gesso for å deretter "splatte" og la gul maling renne nedover egget for en herlig grungy effekt. Hun har pyntet med blomster, blader og en flott rosett på toppen. Rosetten er trykket ut av en Tim holtz dies

Vibeke har også pyntet rosetten med en søt liten sommerfugl på toppen. Slike sommerfugler kan man stemple, trykket ut i papir eller kjøpe ferdig i pakker. Når det gjelder sommerfugler er den uendelig mange løsninger. Dette egget ble super dekorativt og pynter opp til påske også neste år! 


Påskeegg inspirasjon med Ellen Marie Santos


Ellen har dekorert sine påskeegg ved å kle de med diverse mønsterark. Her kan man bare bruke det mønstret som passer seg og hva man har lyst til. Hun fuktet papiret litt først slik at det lettere bøyer seg rundt egget. Deretter limte hun med glue-n-seal matte slik at arket festet seg godt på egget. Deretter er det bare å pyntet med det du selv ønsker. Ellen har brukt en prima ranke som hun har bøyd etter eggets form. Hun har også pyntet med en sommerfugl, perler og bånd. Et vakkert egg som pynter flott opp til påske! 

Nå er det bare å finne frem de tomme eggene å gjøre klart til neste års påske! :) 

Kommentarer

  1. Helt fantastisk vakkert og Ellen dine egg er jo virkelig i en egen klasse :) Helt nydelig!
    Godt å se dere er tilbake i farten igjen :)
    Masse klemmer, Jill

    SvarSlett

Legg inn en kommentar