Konkurranse!

Denne uken har vi super tilbud på embossing foldere fra Tim Holtz. Det er masse embossing foldere til en rimlig penge. Vi har også en dies på tilbud. Steampunk Border dies laget av Tim Holtz så klart!
I den anledning tenkte vi det kunne vært morsomt med en liten konkurranse her i Bikuben Bloggen. Og vi håper mange har lyst til å være med. Her kommer konkurransen vår:


"Lag et kort, en tag, en layout eller et annet prosjekt der du bruker embossing folder på en eller annen måte i prosjeket"

Slik deltar du:

Lag et prosjekt av ditt valg, men det må være synlig at du har brukt en embossing folder ett eller annet sted på prosjektet. Har du blogg, kan du laste opp prosjektet ditt der  og legge link til din blogg i linkyen i innlegget her.

Har du ikke blogg, kan du sende ditt bidrag på mail til oss; bikubenblogg@gmail.com og du er med i trekningen av denne herlige premien:Premien består av to pakker med  Tim Holtz Alteration Embossing Foldere og en District Market Journal signert av selveste Tim Holtz!

Du kan være med så mange ganger du ønsker. Jo fler prosjekter du deltar med, jo fler "lodd" i hatten blir det. Vi håper å se masse herlige bidrag! Vi avslutter konkurransen om to uker, den 22 mai og trekker blant de som har blitt med på konkurransen. Lykke til!

Skulle du trenge inspirasjon til denne konkurransen, kan du titte på tag'n til Anne Kristine under dette innlegget. Der har hun brukt embossing folder..

Kommentarer

 1. Så spennende, jammen synd jeg bare har en embossing folder og den er med julestjerner... Men vi får se, kanskje jeg får til noe likevel ;)
  Takk for morsom konkurranse og flott inspirasjon på bloggen deres :)
  Klem fra Jill

  SvarSlett
 2. Åååå så morsomt =) Nå må jeg jo lete frem å få laget noe =)

  Klem fra Lilli =)

  SvarSlett
 3. Spennende. Jeg prøver meg på det.
  Klem
  Pat

  SvarSlett
 4. Her vil jeg også være med! :) Klem Siv

  SvarSlett
 5. Å så kult... Dette må jeg være med på...:oD

  SvarSlett
 6. Dette må jeg oxo prøve meg på !

  SvarSlett
 7. Dette var gøy! Bidraget mitt kommer snart.

  SvarSlett
 8. Tenk å være så heldig å kunne vinne denne??? Hååååper det blir meg, det ville vært stas det amma.
  Klem til dere alle sammen.

  SvarSlett
 9. OOOOPSSS.........
  vet ikke hva som gikk galt , men det ene bidraget mitt måtte jeg bare legge inn to ganger. Linken med den blå figuren er ingenting.
  Ha en fin dag alle sammen.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar