Inspirasjon med Trine Hetle


En stund siden vi har kommet med noe inspirasjon i bloggen og nå var det på tide! :) Trine har laget noen fantastisk tøffe konfirmasjon/guttekort av den ordentlig røffe og tøffe "Awesome" serien til Simple Stories. Dette er hva Trine selv sier om kortene sine:


Jeg har laget en del konfirmasjonskort i det siste og jeg er sååååå glad for at det værste nå er over. For jeg har nemlig skikkelig scrappetørke og da mener jeg SKIKKELIG SCRAPPETØRKE og da er det ikke engang moro å prøve å lage noe. Men her kommer hvertfall 3 like kort laget av kraft glasine pockets fra Tim Holtz :)


Har brukt mønster papir fra Simple Stories. De er jo bare så tøffe de papirene og på fredag fikk jeg bestille enda flere i samme serie så de gleder jeg meg til kommer selv om jeg har tørke som bare det :) Serien har et par utklippsark som gjør det litt morsomt å lage guttekort også... GENIALT :)Et lite nærbilde av "kreasjonen".... 

Mini Gears og Game Spinners fra Tim Holtz 

Baksiden. Har brukt Hitch Fastener og magneter fra Basic Grey til "låsen" så den enkelt kan lukkes og åpnes.
Den ene av gutta ble konfirmert den 12 mai. Det fremgår av et par små detaljer på baksiden..Dreams nøkkelen er for fremtiden sin del... kunne likesågodt stått "Follow your dreams". Metallpynt er selvsagt fra Tim Holtz :)


Tag`n ... både forsiden og baksiden. Har festet "Rough" labelen som en lomme så det er mulig å legge penger nedi :)


Nå har vi fått påfyll og enda flere ark i denne serien fra Simple Stories! Disse finner du i nettbutikken eller i butikken på Strømmen! :)

Kommentarer

Legg inn en kommentar