Dylusions inspirasjon med Anne Smeby Hagen

I dag har vi to lekre kort som den fantastisk talentfulle Anne Smeby Hagen har laget til oss.


Anne lager sine egne bakgrunne selv hvem hjelp av Dylusions Ink Spray og stempler.  I tillegg til å tegne med hvit pen får hun det uttrykket hun ønsker. På dette kortet har hun brukt stempel platene; Bordering on the Egde, Ruby Rainbow stamps, Pondering Petunia og "Say what you mean".  I tillegg til diesen mini sewing room set fra Tim Holtz.  


Anne har også kost seg med det tøffe Honeycomb papiret som gir en kul effekt på kortene, kjolen og paraplyen er stanset ut i dette materiealet! Blir det ikke flott? 


Anne har laget enda et herlig kort hvor hun har laget bakgrunnen selv. Hun sprayer med diverse Dylusions sparyer og bruker stensiler og stempler for å lage de forskjellige sjatteringene i bakgrunnen. På dette kortet han hun brukt ord fra stempel platen "Say what you mean" og soppene er hentet fra platen Doodle Parts


Anne har også brukt Honeycomb paper på dette kortet også, men da som en ball.. Dette gir en utrolig stilig effekt! :)  Sjekk ut krona til frosken.. Full av herlig blingstener! 

Håper du har funnet inspirasjon i dagens kort. Det er fortsatt tid til å være med på Dylusions konkurransen vår. Du finner detaljene i sidebaren! :)

Ha en riktig koselig dag i sol og i regn! :)


Kommentarer