Dylusions inspirasjon med Yasmin Tölche

I dag har vi en layout til inspirasjon her i bloggen. Dylusions kan brukes på så mange forskjellige prosjekter annet enn Art Journaling og Artsy kort. Her er Yasmin laget en layout hvor hun har brukt Dylsuions Ink spray. Dette er hva Yasmin selv sier om siden sin:


Jeg har mistet og kost meg med Dylusions ink spray på dette prosjektet. Jeg har brukt fargene Postbox red, Bubblegum pink og Crushed Grape.


Jeg startet med å spraye veldig nært på en liten flekk slik at arket fikk ekstra mye farge. Jeg tiltet arket på høykant slik at den kunne renne nedover arket. Jeg tørket malingen med varmepistol og sprayet på fler malingsrander slik jeg ønsket de. Noen splatter her og der og jeg kunne begynne å ha på papir. Papiret jeg har valgt er et tosidig mønsterark fra Glitz.Glitz  har veldig masse tøffe papirer. Jeg har også brukt litt gammel emballasje som jeg malte med Gesso. Deretter var det bare å pynte. 


Jeg pyntet med papirdesign roser, Jenni bowlin sommerfugler, og pebbles fra American Crafts. Har også brukt en transparent klokke fra Heidi Swapp og punchet ut en sommerfugl med punchen fra Martha Stewart - Monarch butterfly. Jeg har også pyntet med en liten bling i midten av sommerfuglen. "Bestfriends together" er stemplet med et stempel fra Heidi Swapp. Dette stemplet er råstilig og har flere ord på det samme stemplet.
Håper du ble inspirert til å lage din egen layout med Dylusions. 
Ha en strålende torsdag. 
Yasmin

Kommentarer

Legg inn en kommentar