Dylusions uker!!

Denne og neste uke er Dylusions uker her i Bikuben bloggen! Vi har masser av inspirasjon med bruk av Dylusions produkter og dele med deg. Så her er det bare å lene seg tilbake å bli inspirert til å ta frem klare sterker farger og leke seg!

Dylusions er produkter laget av den herlig Dyan Reaveley. 


Dyan besøkte butikken i februar sammen med Tim Holtz. Hun er en mester i art journal og viste alle hvordan man kunne lage herlige artsy sider. Sammen med produktene sine lager hun også kort og andre ting.

Produktene hun lager er stempler, stensiler og ink sprayer. Stemplene er laget på rødgummi av god kvalitet og kommer i mange forskjellige design festet på en solid oppbevaringsplate.

Stensilene kommer med mange forskjellige mønster og i to forskjellige størrelser. Den minste er perfekt på Art Journal sider, Tag'er og kort. De store stensilene passer godt på større Art Journal sider og Layouter. 


Ink Sprayene kommer i 12 sterke og klarer farger. Disse er Pure Sunshine, Lemon Zest, Squeezed Orange, Bubblegum Pink, Postbox Red, Fresh Lime, Cut Grass, Vibrant Turquoise, London Blue, Chrused Grape, Melted Chocolate og Black Marble. Fargene kan blandes ved å tilsette vann på prosjektet sprayen er sprayet på. Man kan også blande ved å bruke andre Dylusions farger. Sprayen kan raskt tørkes med varme pistol.

Anne Smeby Hagen har laget herlig kort som vi har lyst til å vise frem. Anne har brukt diverse dylusions sprayer til bakgrunnen, deretter har hun brukt stensiler fra the crafters workshop. Dette er den som heter flames. Figuren i forgrunnen er satt sammen av diverse Dylusions stempler og malt med dylusions spray maling i vannpensler. Bakgrunnen er stemplet med diverse Dylusions bakgrunn stempler. Du kan finne alle dylusions produkter her. :)Vi synes en konkurranse er på sin plass når vi har slike tema uker! Vi håper så mange som mulig har lyst til å være med selvom det er sommerferie. Det er jo ikke alle steder sola skinner og da er det lov å leke litt med hobbysakene! Konkurransen er som følger:

Lag et valgfritt prosjekt som f.eks Art Journal side, Layout, Kort, Tag osv. der du bruker Dylusions produkter. (stensil, stempler, ink spray) Prosjekter skal inneholde sterke farger. Innleveringsfristen for denne konkurransen er  31.juli-12. Vi trekker en vinner som publiseres her på bloggen. Link ditt bidrag fra din blogg i mr.linky eller send det til oss på mail: bikubenblogg@gmail.com

Er du med i konkurransen kan du være med i trekningen av dette:

Kommentarer

 1. Så morsom konkurranse! Er jo elendig vær her for tiden, dvs umulig å "spå". :-)

  SvarSlett
 2. Så da bør det være rom for inneaktiviteter, skulle det stå i forrige innlegg.

  SvarSlett
 3. Hei!:) Denne så både utfordrende og spennende ut, og jeg har (selv om rommet er fullt av Dyan sprayer, stamps og stenciler), aldri prøvd meg på denne teknikken (e), så jeg vil gjerne være med, når jeg har fått laget mitt bidrag!;)
  Takk for masse flott inspirasjon, fra alle designerene♥

  Ønsker dere en kreativ og flott dag, alle sammen!:)
  Klem, ellen

  SvarSlett

Legg inn en kommentar