Hjemme Dekor

Hos oss får du ikke bare kjøpt ting til å lage kort og scrapbook sider. Du kan også få kjøpt flotte ting til å dekorere hjemmet med, noen av de er dessverre for store å sende i posten. Derfor viser vi de her.

Hva med disse flotte boksene fra Basic Grey?


Disse kommer i tre forskjellige størrelser og i 9 forskjellige design. Disse er bare så flotte! De er laget av tykk vokset papp med metall lokk. Mønstrene kan man finne i diverse serier fra Basic Grey.


Disse boksene er så dekorative og flotte. Kjempe praktiske til å pynte opp hjemme med. Se for deg å få ryddet bort barnas leker i disse. Eller til å ha strikketøyet i stua i? Disse boksene har så mange muligheter. Vi inviterer alle ta en titt innom butikken å sjekke ut disse boksene. De varierer i pris fra 320kr - 690kr. 
Eller hva med denne flotte memo holderen utformet som en lyskrone fra Melissa Frances?

I ekte shabby chic stil, pyntet med lekre detaljer som små krystaller er denne et lekker valg for å dekorer enhver vegg. Man kan feste bilder, kort, små notater i festene på lysekrone. Pris for denne er: 399kr. 


Vi har jo også ting man enkelt kan dekorere til å bli noe vakkert å ha på veggen. Vi har en egen kategori for dette i nettbutikken som heter "For dekorering". Her finner du blant annet denne receipt holder fra 7Gypsies:


Eller hva med å lage ditt eget maleri eller scrappe en layout å ha på veggen på dette burlap panelet? Håper du finner noe du kan freshe opp ditt hjem med. Ta en titt innom "For dekorering" kategorien du også! 
 Ha en hyggelig uke! :)


Kommentarer

Legg inn en kommentar