Inspirasjon med Yvonne S. Jordet

Vi er så heldig å ha Yvonne S. Jordet som gjestedesigner hos oss. Yvonne har laget et super flott sjokolade kort! Ta en titt på denne kreasjonen! :)

Yvonne har brukt Dylusions produkter for å lage denne sjokolade esken. Den er laget av de største tagene som er å få tak i nå Manila Tags nr.12. Hun har kost seg med stempler og mister og laget sin egen bakgrunn. Fargene hun har brukt er Pure Sunshine, Cut Grass, Postbox Red og Black Marble. 


En manila tag nr 5 er bruk som en lukke løsning med bruk av en hitch fastner. Denne er igjen festet med en magnet slik at tag'n holder seg på plass. På forsiden stemplet hun "Merry Christmas" hentet fra platen "Christmas Borders" fra Dylusions og på baksiden av den lille tag'n er det plass til å skrive en liten hilsen. Under tagen har hun laget seg en figur satt sammen av flere dylusions stempler. Utrolig stilig og kreativt.

For å lage de fine snøkrystallene har hun brukt Dylusions stensilen "let it snow" og hvit dabber. Ved å male over stensilen får hun perfekte  hvite snøkrystaller.


De to tag'ene som har som er satt sammen er limt med foamtape. Dette er en fantastisk god teip som virkelig sitter godt. På dette bildet ser du at hun har malt tapen med sort dabber og på kantene har hun brukt sticky back canvas. Den har hu da malt med Black Marble Dylusions spray med pensel.

Her er det lett å se hvordan lagene med foamtape er satt ovenpå hverandre for å lage lommen sjokoladen sklir nedi.


Ha en herlig kreativ dag!

Kommentarer

  1. Fantastisk!! Lekre farger og kul layout. morsomme detaljer. Jeg rett og slett likte alt ved dette sjokoladekortet.
    ha en strålende høst.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar