Inspirasjon med Yasmin TölcheAltered Vaskebrett

For en god stund tilbake var jeg så heldig å bli spurt av Inzpira Magazine om jeg kunne tenke meg å bidra med noe til bladet. Utgivelses datoen var i juni og tema: roser. Dette var et tilbud jeg ikke kunne si nei til og jeg scrappet på et vaskebrett.

Vaskebrettet mitt fikk hele to sider i bladet. Bildene hadde jeg knipset selv og de synes jeg faktisk ble ganske bra altså! Må si at det er en utrolig deilig stolt følelse når man får noe man har laget på trykk. :)
Temaet jeg fikk utdelt var roser, for det var det bladet skulle handle om. og ja.. jeg har da virkelig brukt blomster/roser også! :) Bildet fra bryllupet våres i 2009. Tatt av fotograf: Dag-Asle Langø. Papirene er fra Prima's Le Romantique kolleksjon.

Et lite detalj bilde av brettet. De fleste blomstene er fra Prima, Inkido og Papirdesign. De små glassflaskene er fra Tim Holtz. De har jeg hatt embossingpulver i og rullet små lapper nedi. Disse er også malt med crackle paint. Hestesko spikerene er ekte og sannsynligvis smidd i smia som stod på gården her jeg bor for mange år siden.

Blomstene her er fra prima. Diverse ranker og enkelt blomster. Den lille snurrsaken med sånne isopor kuler på er fra Petaloo. Her har jeg snurret selv.
Et nærbilde av nederste blomsterklynge. Her har jeg klemt inn en orkide fra Prima da jeg hadde det i buketten min. Blomstene er varierte fra forskjellige produsenter, deriblant Prima, Papirdesign, Petaloo og Kort & Godt.
Vaskebrettet står nå trygt forvart på hedersplassen i trappa sammen med alle englene mine. Jeg synes ideen jeg kom opp med å scrappe et bryllupsbilde på et vaskebrett var morsomt og har jo litt symbolikk i det. Jeg ble kjempe fornøyd med det og fikk mange hyggelige tilbakemeldinger på det når det kom ut i bladet. Det er artig å endelig kunne vise det frem på bloggen!

Ha en kreativ lørdag og ikke glem farsdagen i morgen! :)
Yasmin

Kommentarer

 1. Helt utrolig fantastisk vakkert Yasmin! Du er i en egen klasse med dette ♥
  Gratulerer med publisering, skjønner godt at det ble to sider utav dette!
  Ha en riktig god lørdagskveld og en fin farsdag i morgen
  Klem fra Jill

  SvarSlett
 2. Åhh... for en fantastisk idè!! Dette var utrolig fint <3
  Å scrappe et bryllupsbilde på denne måten, gjør at bildet kommer frem på en kjempeflott måte! Jeg falt fullstendig for idèen, så den må nok lagres til en passende anledning :) Takk for at du deler!
  Anneliklem :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Dette var bare alldeles nydelig. En sånn fantastisk ide bare å komme på å scrappe på et sånt flott gammelt vaskebrett. I love it!! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar