Jule inspirasjon med Yasmin Tölche

Dette kortet hadde jeg på kurs for en stund tilbake. Et kort som ser så avansert ut, men så enkelt å lage. Litt julekort inspirasjon fra meg.


Dette er et posekort laget av en brunpapir pose og en den største manilla tag'n. Papirene er Pion og Making Memories. Jeg har bruk en hvit dabber på arkene, til å skapen en følese av snø. Motivet er stemplet på Walnut Cream Bazzill som er en smooth kartong. Motivet er fra Stampendous. Stemplet to ganger, en gang med sort og en gang med brunt. Deretter har jeg brukt vintage photo til å male husene, samt litt scattered straw for å få frem lys i vinduene. Det sort stemplede motivet ble kuttet ut og limt på det brune. Deretter malt med crackle paint Clear Rock Candy. Den store hvite snøkrystallen i bakkant av alle arkene er en dies fra Lifestyle Crafts.


På tag'n inni har jeg stemplet med et tekst stempel. Distresset med Vintage Photo. Seam binding båndet er farget med Vintage Photo og Walnut Stain. Har stemplet et juletekst fra Kort & Godt. Kristhorn stemplet er fra en Tim Holtz Plate. Denne har jeg stemplet på med Peeled Paint. Festet noen bling her og der som bær. Snøkrystall fra Kort & Godt festet i båndet for ekstra pynt.

Dette kortet står utsilt i butikken og man er hjertelig velkommen til å tå en nærmere titt på det der. 
Ha en fabelaktig kreativ tirsdag! 

YasminKommentarer

Legg inn en kommentar