Inspirasjon og en tutorial med Yasmin Tölche

Hei! Yasmin her i dag..  Jeg tenkte jeg skulle vise hvordan man bruker stensiler sammen med Art Anthology Sorbet. Så en liten mini tutorial på bloggen her i dag samt noen nye kort! 


Jeg velger meg en sorbet, en stensil og et mønsterark å jobbe på. Denne gangen er det "Drab" Sorbet jeg har brukt fra Art Anthology. Det er lettest å jobbe med en palettkniv. Men man kan så klart bruke et gammelt kredittkort eller lignende.. Stensiler får man i alle former og fasonger nå for tiden.. 


Bruk palettkniven å ta ut noe maling.. Smør den på stensilen med raske bevegelser, akkurat som å smøre på et stykke brød. Arbeid raskt da malingen tørker raskt og kan gjøre at stensilen "limer" seg fast i papiret. 


Ta stensilen forsiktig av og du sitter igjen med et perfekt trykk med opphøyet maling. Malingen har glitter og er veldig dekorativ i seg selv. La malingen tørke før du jobber videre med arket ditt. 

Jeg lagde et enkelt kort med den trykket jeg lagde med stensil og sorbet for å vise hvor dekorativt malingen bare av seg selv.. Har pyntet med en rhinestone fra Glitz, litt bånd og to tekst striper. Kortet mitt måler ca 10,2cm x 15,2cm. 

Etter at jeg hadde lagd ferdig det første kortet, hadde jeg en liten stripe igjen av papiret jeg jobbet på. Det var for flott til å gå til spille så jeg lagde et raskt kort til. Dette ble litt mer pyntet med en stor sløyfe, og diverse blomster. Mønsterarkene er fra Glitz Design. Blomstene er fra Prima. 

Håper du fikk lyst til å prøve Art Anthology Sorbet med stensilene dine du også! :) Ha en fortsatt super kreativ dag og en fin fin søndag! 

Kommentarer

 1. Så lekkert! Må man feste stensilen på noe vis eller går det bra uten at malingen tyter ut under stensilen? Syns ofte dette er litt vanskelig med stensiler.

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg festet ikke denne stensilen når jeg lagde dette kortet.. Jo tykkere maling du bruker.. jo lettere er det.. (de lyse fargene til Art Anthology er tykkere enn de mørke) :)

   Slett
 2. Skikkelig lekre kort. Likte det nederste spesielt godt :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar