Kurs med Irina Blount - LaLa Land Crafts!

Endelig begynner detaljene å falle på plass og vi kan invitere til mange flotte kurs med Irina Blount.  Hun og mannen Eric eier La-la Land som produserer stempler og dies. De var her også i fjor og holdt kurs,  og det var mange fornøyde damer med på kursene.  Det er masse teknikker å lære i forhold til hvordan man kan bruke mange dies og skape skikkelig dimensjon og spenning i kortene.  Hun er også rådyktig på å fargelegge med Copics.  Så for de som liker det er det masse tips og inspirasjon å hente.  Det er imidlertid ikke så stor del av kurset som går med til fargeleggingen, så det burde ikke skremme bort de som ikke føler de er dyktige nok på det.

Mye inspirasjon å hente uansett.

Så da kan vi invitere til en helg fylt med La la Land kurs 17-19 April!

Oversikt over kursene: 

Fredag 17. April kl. 17.30 til 21.00 - Time Flies:  Her skal man bruke det nye stempelet som lanseres i april og som heter Time Flies Marci.  Hun er litt "steampunk-light" hvis man kan se det sånn:-)

Lørdag 18. April kl. 10.00 til 13.30 - Babies: Det lages to prosjekter.  Et kort med Baby Luka og et prosjekt som heter Baby Blocks Box with pullout drawer with Baby Marci.  Det siste er jo en liten gave i seg selv og en kjempeflott dekorasjon på et barnerom.


 Lørdag 18 April kl. 14.30 til 18.00 - For the Boys:  Det skal lages to kort.  Et med Handyman Luka som har verktøybelte og ble lansert i januar.  Og et med det nye stempelet Building Birdhouse Luka.


Søndag 19. April kl. 10.00 til 13.30 - Dream Always: Et album kort og et vindus kort med det nye stempelet Shy Marci som også lanseres i april.


Søndag 19. April kl. 14.30 til 18.00 - In the Garden:  To prosjekter med det nye stempelet Garden Marci som lanseres i april.  Hun er kjempesøt!Påmeldingsinfo:

Irina legger vekt på at hvert kurs skal lære deg noe nytt.  Forskjellig stil og forskjellige fargeleggings teknikker.

Priser:  Hvert kurs koster 495,-.  Melder du deg på alle får du 150,- i rabatt og det blir totalt 2.325,-

Ettersom det skal brukes mange stempler og dies som ikke er lansert enda så er ikke alle kurs prosjektene ferdig laget enda og hun har derfor ikke bilde å vise av alle enda.  Men du kan se stilen og hvor mye detaljer det er.  Så håper vi at beskrivelsen gir en god nok forståelse for hva det er.  Så kommer det bilder etter hvert.  Men mange ønsker nå å melde seg på og sikre seg plass så da viser vi det vi har så langt.

 Ønsker du å melde deg på så send en mail til ellen@bikuben.com 

Ellen vil notere opp påmeldinger i den rekkefølge de kommer inn og bekrefte plass (eller ikke) når hun har tilgang på mail.  Men nå er det påske og Ellen drar til fjells!! og der er det ikke nettverk.  Så ikke fortvil hvis dagene går og du ikke hører noe.  Tirsdag etter påske vil hun i hvertfall svare! :)

Håper du har lyst og anledning til å være med på denne kreative helgen.  Vi har stengt hele neste uke, så siste shopping dag hos oss blir lørdag 28. Mars. Butikken åpner igjen tirsdag 7. April! :) God Påske! 

Kommentarer