💻 Velkommen til online treff! Q&A


Vårens onlinetreff går av stabelen 25.-27. mars! 🧑‍🎨✂️🎨

Her vil vi besvare de vanligste spørsmålene for å gi deg et inntrykk av hva du kan forvente av helgen.

Til slutt vil du finne en bruksanvisning på hvordan du laster opp bidrag til utfordringene.

KLIKK HER FOR PÅMELDING
Frist for påmelding: 25.mars 2022

••••

OPPDATERING
Neste treff - Høstscrapp 2022
Frist for påmelding: 16. September 2022

Q&A 

Jeg har aldri vært med på dette før - hva er greia? 
Yasmin sier det best: "Vi skal dele inspirasjon, scrappe og kose oss. Skravle litt, dele erfaringer og løfte hverandre frem!" Alt foregår Facebook - mobil eller PC, avhengig av hva du foretrekker. Fredag morgen 25.mars vil alle påmeldte få en invitasjon på Facebook til en lukket gruppe - dette blir den digitale møteplassen for treffet. At gruppen er lukket betyr at kun inviterte har tilgang. Vår designer og helgens vertinne Yasmin Tölche styrer Bikuben's Inspirasjons gruppe, der du kan melde deg på, samt følge oppdateringer om treffhelgen. 

Hvor mye koster det? 
Det koster 100kr å bli med. Prisen dekker alle premier og porto til vinnere. 


Må jeg ha webkamera for å snakke med de andre?
Nei. All kommunikasjon mellom deltakerne foregår i kommentarfeltene på innlegg og bilder. Det er kun designerne våre som avholder livesendinger.

Okey, så si at treffet har startet... hva gjør jeg nå? 
Alt, noe, eller ingenting! 🧑‍🎨 
Gyv løs på utfordringer for å bli med i trekningen av premier 🎨 
Skriv hyggelige kommentarer på bidragene til de andre 👏 
Gå en tur med hunden 🐶 
Vi er opptatt av å skape en åpen og kreativ plattform for alle, uansett nivå! Det blir livesendinger med Yasmin og Birgit som viser forskjellige teknikker, tips og triks. Nyt demoene med en kopp kaffe, på toget hjem fra jobb eller la designerne våre holde deg med selskap mens du koser deg med ditt prosjekt ☕✂️ 


Det er helt opp til deg hvor aktiv du ønsker å være i kommentarfeltene og hvilke oppgaver du velger å løse. Vi synes selvfølgelig det er veldig stas å få se hva du lager! Alle som laster opp bidrag (som besvarer en oppgave) er med i trekningen om premien til oppgaven. *Premier sendes kun til adresser i Norge.


Har du et eksempel på en hva en oppgave kan være?
Jepp! Her er ett eksempel fra høstens treff i fjor: 

•• Hurtigutfordring 1 - Bokmerke •• Avsluttet 
Lag et bokmerke! Hva med å gi bort en bok til jul, med et hjemmelaget bokmerke?

Jeg har brukt fusetool til å lage et eget sammensveiset lomme til mitt bokmerke.

Lever ditt bidrag her innen kl 15.00

Du kan lage så mange bokmerker du vil, men det må være forskjellig. Last opp ditt bokmerke her i albumet. Last opp kun ett bilde. Ønsker du å dele flere bilder, kan du gjøre dette i kommentarfeltet.

Bokmerke av Yasmin Tölche

Hurtigutfordringer er "jokere" som plutselig dukker opp i løpet av helgen og har kortere frist enn de vanlige oppgavene (som du har hele helgen på). Det kan også komme egne Nattutfordringer for nattuglene der ute 🌙🦉 Disse må løses i løpet av natten og vinneren trekkes neste morgen. Vi understreker at alle oppgaver er 100% frivillig å bli med på.Den heldige vinneren av bokmerke-utfordringen fikk en herlig premiepakke med boktema i posten! 📚📖🔖  *Premier sendes kun til adresser i Norge.
Høres gøy ut! Men betyr det at jeg må kjøpe masse greier i forkant for å være forberedt? 
Nei, det er ikke nødvendig 😉 Du kommer langt med "the basics" som lim, saks - og noe å sette saksen i! De fleste oppgavene er veldig åpne, så her er det bare å dra frem restene du glemmer å bruke ellers. Det er også helt frivillig om du ønsker å bestille kit til Yasmin's Scrap-A-Long som vil holdes i løpet av helgen. Mer informasjon om dette kommer.


Hva er Scrap-A-Long? 
Lag et kort sammen med Yasmin! Scrap-A-Long er en livesending der hun viser hvordan du går frem for å lage et bestemt kort. Du følger henne trinn-for-trinn hjemme i stua. Følg Bikubens Inspirasjons gruppe på Facebook for oppdateringer om hva som skal lages. Det vil bli mulig å bestille kit med utstyr til dette i forkant. Dette vil annonseres på vår offisielle Facebook side så fort det er tilgjengelig.


Eh, jeg liker å være nøye! Hva om jeg ikke klarer å henge med? 
Yasmin holder et moderat tempo og spør underveis om vi henger med, men kan forståelig nok ikke vente på alle. Dersom du kjenner at det går for fort kan vi betrygge med at videoen vil være tilgjengelig for alle i gruppen etter avsluttet livesending. Da kan du pause, spole frem og tilbake og plukke opp der du slapp. Noen liker å se Scrap-A-Longen live en gang først, og finne frem kit og opptak senere. 


Jeg vil være med, men jeg skal mye annet den helgen og vet ikke hva jeg rekker?
Null problem 🙌 Alle livesendinger vil bli liggende i gruppen og kan sees igjen når som helst. Det vil også bugne med inspirasjon fra de andre deltakerene som du kan se tilbake på når du finner tid. Oppgavene vil også bli liggende om du trenger er kreativ boost senere. Facebookgruppen vil ikke slettes og som deltaker vil du ha tilgang helt til du velger å forlate den. Men hvorfor noen vil forlate et helt idé-bibliotek er et mysterium! 🔎


Er det sant at deltakere får spesielle tilbud?
Stemmer. Medlemmer av Facebookgruppen vil få tilgang til unike rabattkoder som kun er gyldige under treffhelgen. Hysj, hysj, hysj! 🤫


Jeg har hørt snakk om ATC, men hva er det?
ATC står for Artist Trading Cards og alle kan lage dem. Dette er minikort som ikke skal være større enn 6,4cm (2.1/2") x 8,9cm (3.1/2"), slik at de passer i plastlommene på klassiske samlealbum. Kun fantasien setter grenser på design og dekor. Det er mer vanlig å bytte kortene enn å selge dem. Tanken er at disse håndlagde kortene er originale og ingen er like. 


Vil det være ATC-bytte på treffet? 
All eventuell ATC-bytting vil foregå på deltakernes eget initiativ og vi er ikke ansvarlige for dette.


••••

Vi gleder oss til en kreativ helg og håper å se deg der ❤

KLIKK HER FOR PÅMELDIG
Frist for påmelding: 25.mars 2022


••••Trinn for trinn guide:
Hvordan laste opp bidrag

(Se mobilversjon nederst i innlegget.) 
Yasmin oppretter et eget album for hver utfordring, der bidragene lastes opp. For å finne album på PC, velg først Media/Medier: Velg deretter "Album": Velg deretter hvilken utfordring du ønsker å laste opp ditt bidrag:Inne i albumet velger du "Legg til bilder/videoer" (Add photos/videos): 
Her laster du opp bidraget enten ved å trykke på knappen eller dra bildet inn i det store grå feltet:Deretter kan du velge å legge til en liten beskrivelse ("Description"). Dette kan være så enkelt som "Bidrag 1" eller litt om hvordan du har laget bidraget. Teknikk, produkter etc. Dette er hjelpsomt for andre som blir inspirert til å prøve det samme ❤


Klikk på Post/ Del og du har levert ditt første bidrag! 🎉 

Dersom du ønsker å laste opp flere bidrag til en utfordring, gjøres dette ved å klikke på det lille kameraet i kommentarfeltet på ditt første bidrag: 


Husk at det må være tydelig forskjell på flere bidrag i samme utfordring. Små variasjoner på samme kreasjon godkjennes ikke som ulike bidrag. Del bidrag med Facebook-appen 

Det er også enkelt å laste opp bidrag med mobilen! Mobilversjonen kan se slik ut: 


  1. Last opp bidrag på mobil ved å trykke deg inn i album og deretter "Legg til bilder/Add Photos".
  2. Marker bildet du vil laste opp og trykk "Neste/Done". 
  3. Deretter kan du velge å legge til en liten beskrivelse av bidraget før du trykker "Publiser/Upload".

Kommentarer

Legg inn en kommentar