Valentines inspirasjon med Anne Kristine S. Holt

Tim Holtz feberen er over oss, og Ellen jobber med å få talt opp alle påmeldte samt svare på alle mailene som har kommet inn. Vi har satt sammen en liste over ting som ofte blir spurt om slik at alle får svar på det de lurer på.


1. Er butikken åpent når Tim og Dyan holder sine demoer? 
Svaret er her Ja. Butikken holder ikke stengt og er åpen for kunder selvom de ikke skal på demo. Det er så klart alltids en mulighet for å kunne få handlet!


2. Hvordan melder jeg meg på? 
Du melder deg på ved å sende en mail til Ellen@bikuben.com. Du merker mailen med Tim & Dyan Demo. I mailen fører du opp hvilke tider du ønsker å være med på. Hvis du kan hele dagen så noter dette da det gir deg en større mulighet til å få plass. Du kan bare melde på en person. Hver og en må melde seg på selv. Det hjelper ikke å ringe å holde av plass, du må sende mail.


3. Jeg har ikke fått svar enda? Når får jeg vite om jeg får plass?
Ellen jobber med å sette sammen en påmeldings liste samt å svare alle mailene som har kommet inn.

4. Hvor skal jeg betale?
Når du får svar mailen din og du har fått plass på demonstrasjonen vil du også motta et kontonr. du kan forhåndsbetale til.

Vi håper at dette kan hjelpe til å besvare noen av de mange spørsmålene som har strømmet inn i går og løpet av dagen i dag.

Nå for litt ekte Tim Holtz inspirert Valentines Inspirasjon!  Anne Kristine er med på Tim Holtz sine 12 tags 2012. Dette fungerer på samme måte som 12 tags of Christmas men går utover hele året. En ny tag for hver måned. Anne forteller oss om tagen sin:


Tim Holtz har startet med "12 tags of 2012". 
Sjekk i bloggen til Tim der viser han mange fine teknikker som er brukt på tag'en.
Veldig fin måte å få lært både nye og "gamle" teknikker. 

Produkter som er brukt på denne tag'en:
Dabber - sølv og snow cap, Distress ink pute - Worn lipstick , Barn door, Gathered twigs

Klem Anne Kristine......

Da ønsker vi alle sammen en hyggelig valentines day sammen med sine kjære! Kun 10 dager igjen til Tim er her sammen med oss!! Vi kan nesten ikke vente.. Kommentarer

  1. Det var da en skikkelig lekker tag!
    Ønsker dere en koselig valentinerdag/kveld - her feires den, og kortet er laget :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar