Konkurranse!! :)

Det er vår i luften og vi hadde lyst til å "dra i gang" en liten konkurranse! Tove har laget et nydelig inspirasjons bidrag vi også har lyst til å vise frem i dag! :)

Dette er altså vår konkurranse: 
Lag et kort, en layout, et altered prosjekt med teamet baby. Prosjektet må inneholde noe lyseblått eller lyserosa. 

Konkurransen avsluttes mandag 6.mai kl 2359. Last opp ditt bidrag i bloggen din og direkte link til ditt bidrag i link tool'n i høyre sidebar. Har du ikke egen blogg send oss ditt bidrag på mail til oss på bikubenblogg@gmail.com. Vi plukker en vinner og  en som blir trukket ut blant alle som deltar. Du kan delta så mange ganger du ønsker, men denne utfordringen kan kun kombineres med 2 andre utfordringer. 
Håper det er mange som har lyst til å lage noe med babytema! :)

Her er bilde av premiene :) En stempelplate til hver av de heldige vinnerene.Over til litt inspirasjon fra Tove. Tove har laget et nydelig baby kort med eske som vi mer en gjerne viser frem.

Tove har brukt mønsterpapir fra Inkido's serie "Beautiful Memories". Arkene er sarte, vakre og passer godt til baby prosjekter. Inkido arkene har også et ark som er et rent utklippsark med baby motiv. 


Tove har brukt spellbinders, scallop photocorner fra Lifestylecrafts og en flourish dies fra Magnolia. Hun har også pyntet kortet med blomster, fjær, bånd og charms.

Baksiden er også pyntet med scallop photocorners, martha stewart border punch og Sizzix - Tim Holtz Doily egde.Hun har også stanset ut en trekant eske som hun også dekorerte i forrige innlegg. Esken har fjær, perler og blomster dekorert på. Bildet er fra mønsterark i inkido serien "Beautiful Memories". 

Ha en kreativ mandag! Håper det er mange som har lyst til å bli med på konkurransen våres! :) Kommentarer

 1. http://pias-hobbyland.blogspot.no/2013/04/pia-korter-videre.html

  har lagd to kort jeg, men finner ikke linketing...
  morsom oppgave og flott inspirasjonsbidrag.
  klem pia

  SvarSlett
  Svar
  1. Du finner linke-tingen i høyre sidebar:) Rett under bilde av konkurrasen.. :)

   Slett
 2. åhhh, blind vettu *rødmer*
  takk for at du fikset for meg
  klem pia

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Mange flotte inspirasjons bidrag over her. Så denne skal jeg se om jeg får tid til og bli med på :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar