Cosy Winter • 7.des

Det er tid for å åpne fjerde luke i årets "12 dager jul"- kalender 🗓

Sammen teller vi ned til julaften med gode tilbud og inspirasjon fra våre dyktige designere! 

Lukene åpnes annenhver dag kl. 10:00

Tilbudene i hver luke varer helt til neste luke åpnes. Hvis du ønsker å avvente en sending for å følge kalenderen kan du sende oss en mail på post@bikuben.com (kan avbrytes når som helst).


• SYNNØVE Her har jeg virkelig kost meg med å klippe ut elementer og sette de sammen på nye måter. Jeg har også brukt tekstdies fra Papirdesign og Embossingfolderen Woodgrain fra Sizzix.

Slimlinekort!Inspirasjonshilsen fra Synnøve

_____________________________________

• ELIZABETH 

Disse arkene er virkelig så julete som de kan få blitt. Fin ramme rundt det fargelagte motivet Katrinas Christmas Kisses fra Stamping Bella. 
Julestjernene er de lekre Poinsettia dies fra Craft and You som er stanset ut i det røde mønsterarket og distresset forsiktig i kantene med walnut stain distress ink. Bladene rundt er en gammel punch fra Martha Stewart.


Jeg forlenget hjertene med noen små hjeredies, mange dies har små hjerter i seg slik som f.eks God jul Diesen jeg har brukt her. De små hjertene passet fint her. 
Jeg lager en ramme rundt kanten med scoreboardet og bonefolder som gir illusjon om flere lag enn det egentlig er, og det rammer inn det fargelagte motivet. 
Jeg har brukt følgende Copic tusjer:
Hud: E13-11-21-000, E04, R22
Hår: E57-55-53-51-49
Rødt: E18-09-07, R24-22
Belte: C9-7-5-3
Grønt: G99, YG67-17-03
Hvitt: W3-1-00, C1-00Kortet har en enkel liten pop up funksjon, på videon kan du se det.


Inni har jeg dekorert med noen utklipp fra arkene og klistremerke fra Papirdesign

Fortsatt god adventstid 
fra Elizabeth 

Produktliste:


Kommentarer

  1. Det kortet med pop up er så kult, men skulle gjerne hatt en forklaring på det. Har lagd en del pop&twist, men klarer ikke å "oversette" det til en enkel pop up... 🫣

    SvarSlett

Legg inn en kommentar